Palvelut


Yksityistilaisuuksiin liittyen voit lähestyä Heikkiä suoraan.

0503112384

tenori@heikkihalinen.fi

********

MIKÄÄN JUHLA EI OLE LIIAN PIENI LAULULLE!

Tyypillisiä juhlia tai tapahtumia, joihin elävä musiikki luo tunnelmaa ovat esimerkiksi häät, vuosipäivät ja hautajaiset. Ohessa esimerkkejä, joista voit poimia omaan tilaisuuteesi parhaiten soveltuvan paketin.

Yksi laulu ilman säestystä

Kun tilasta ei löydy säestykseen soveltuvaa instrumenttia voidaan väristyksiä hakea serenadi tyyppisillä lyhyillä ja ytimekkäillä lauluilla. Esimerkiksi: Minä laulan sun iltasi tähtihin (Frans Linnavuori), Kertokaa se hänelle (Rodolfo Falvo), tai O Sole Mio (Eduardo di Capua). Hinta alkaen 400 EUR (pääkaupunkiseudun ulkopuolella matkakustannukset sovitaan tapauskohtaisesti)

Yksi laulu kirkossa kanttorin säestämänä

Kirkollisissa toimituksissa on mukana useimmiten kanttori, joka voi säestää uruilla tai pianolla. Kirkkoon hyvin soveltuvia lauluja ovat esimerkiksi: Panis Angelicus (César Franck), Ave Maria (Franz Schubert), Mun kanteleeni kauniimmin (Kreeta Haapasalo), Virret toiveen mukaan. Hinta alkaen 400 EUR (pääkaupunkiseudun ulkopuolella matkakustannukset sovitaan tapauskohtaisesti)

Yksi tai kaksi laulua säestyksellä

Kun tilasta löytyy vireessä oleva piano tai flyygeli voit valita hyvin laajasta kirjosta erilaisia lauluja. Myös haitarin käyttö säestyksenä on yksi mahdollisuus. Esimerkkejä soveltuvista lauluista: Kun päivä paistaa (Oskar Merikanto), Mattinata (Ruggero Leoncavallo), Be my love (Nicholas Brodszky), Puhu hiljaa rakkaudesta (Nino Rota), Torna A Surriento (Ernesto de Curtis).  Kaksi laulua säestyksellä hinta alkaen 800 EUR (sis.alvin, pääkaupunkiseudun ulkopuolella matkakustannukset sovitaan tapauskohtaisesti)

Suuret tilaisuudet

Lagus Productions www.lagus.fi


Yllä olevat ovat esimerkkejä, ota yhteyttä rohkeasti ja toivo juuri sitä oikeaa laulua, joka on soinut ensi kohtaamisellanne tai jonka tiedät olevan kuulijalle se, joka saa hänet kyyneliin.

Joulun tyylikkäin soiva kortti

Tutustu ja lähetä